sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Scoaterea Unghiilor cu Gel

Accesorii de unghii , cum ar fi modele unghii cu gel si unghiile sunt frumoase să se uite la și  mâinile și picioarele dumneavoastra . În plus , există o mulțime de stiluri le puteți selecta de la accesoriu pentru dvs. , oferindu-vă o oportunitate de a face paradă de stilul tau . Cu toate acestea , la un moment dat de timp, este posibil să doriți să eliminați accesoriu de unghii și doar unghiile naturale cu vopsea de unghii regulat pe . Acesta va fi apoi timp pentru a programa un salon de vizită pentru a elimina îmbunătățiri .

Amintiți-vă că accesorii de unghii adera foarte puternic la unghiile naturale ca urmare a structurii moleculare a accesoriu și modul în care acestea sunt eco legate de aceea nu este recomandat să eliminați aceste unghii artificiale pe cont propriu .

Modele unghii cu Gel


Ca un tehnician de unghii , este important să selectați dreptul de metoda de eliminare accesoriu astfel încât să nu deteriora unghiei naturale a clientului . În primul rând , ține cont de faptul că iscoditor accesoriu de pe unghiei naturale nu ar trebui să fie încercat ca acest lucru va deteriora și slăbi unghiile naturale și de a le face predispus la infectii . Tu și clienții dvs. nu ar vrea asta .



Există două moduri în care un accesoriu de îndepărtare în condiții de siguranță se poate face ,bucurați-vă și scoateți metoda și metoda de îndepărtare folie folie . Procedeele sunt după cum urmează :

În primul rând curățați consolidarea unghiilor de toate smalțului și alte decorarea unghiilor . Apoi fișier suprafata unghiei cu un fișier cu granulatie 240 . Acest lucru va permite Remover pentru a absorbi în mai rapid și pentru a asigura eliminarea mai rapidă .



• Dacă aveți de gând în pentru vasul de impregnare metodă de îndepărtare , se încălzească niște îndepărtarea , pune-l în fingerbowl și apoi bucurați-vă unghiile . Acoperă unghiile cu un prosop pentru a menține unghiile cald în timp ce scufunda pentru a permite Remover pentru a lucra un model unghii cu gel . În cazul în care metoda de folie absorbi tampoane individuale de bumbac în îndepărtarea , a pus pe unghii si se acopera cu o folie . Păstra unghiile acoperite de un bun de 20-30 de minute pentru ambele metode .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu