sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Cum sa faci Modele Unghii Cu Gel Sofisticate

Daca unghiile tale sunt fragile si se rup foarte multe ori , ei nu vor avea posibilitatea de a dezvolta la potențialul lor maxim . Ca unghia creste afară , sfaturi în mod constant cip și rupe dând iluzia că unghiilor nu a crescut deloc . Există multe motive pentru acest lucru se întâmplă și le vom explora mai jos pentru a crea modele unghii cu gel aratoase .

Prima și , probabil, cea mai evidentă cauză a acestui fapt este patului unghial a fost deteriorat de la utilizarea constantă a unghiilor artificiale sau acrilice . Extensii de unghii acrilice necesită, de obicei patul unghial să fie buffed și depuse în jos, astfel prelungirea unghiilor apare la fel de natural posibil . În timp ce extinderea rezultat poate fi frumos să se uite la , unghiile naturale sunt lăsate sub subțire și slab .

Modele Unghii cu Gel




Al doilea motiv cele mai comune pentru unghii casante are unghiile uscate . Unghiile uscate nu au nici o elasticitate la toate și atunci când bătut vor cip și fixați- off . Unghiile uscate , de asemenea, tind să fulg foarte mult și dacă porți lac de unghii , lacul de unghii va cip off ca fulgii de unghii .

Un alt și, probabil, ultimul motiv pentru unghiile fragile este nutriția inadecvată . Piele parul si unghiile au nevoie de aproximativ același tip de substante nutritive pentru a fi sănătos . Cuie , în special nevoie de surse adecvate de calciu pentru a le menține puternic . Când unghiile sunt puternice , ele sunt mult mai puțin predispuse la rupere și să crească lung , prin urmare .

Deci, acum că ești conștient de motivele pentru care unghiile tale nu cresc lung și puternic , puteți începe să ia măsuri corective .

Dacă purtați în prezent, extensii de unghii artificiale opri . Umplutura constant de modele unghii cu gel nu este de a face unghiile naturale favoruri și agravează situația. În timp ce efectul estetic pe termen scurt este plăcut , pagubele pe care le provoacă la unghiile pe termen lung, nu este cu siguranta merita . Opri poartă extensii de unghii acrilice și ia în considerare modalități alternative de a face manichiura dumneavoastră să dureze mai mult . O posibilă sugestie este de a purta UV gel de unghii . UV gel lac de unghii folosit pentru a fi disponibil numai în saloane , dar a devenit popular ca un produs care poate fi aplicat la domiciliu . Este nevoie de o investiție inițială în UV gel lac de unghii și o lampă de întărire , dar te vei economisi bani pe termen lung . UV gel de unghii dureaza , de obicei, de până la două săptămâni , dar poate dura mai mult . Ele oferă un strat de protecție care nu este dăunător pentru patului unghial în sine și , de asemenea, contin ingrediente condiționat și consolidarea .

Unghiile uscate pot fi remediate prin aplicarea de ulei pentru cuticule de zi cu zi și masaj -l în pat unghiilor . Există destul de puține branduri de ulei de cuticule disponibile atât online cât și în magazine . Aplicarea de zi cu zi va scuti unghiile si cuticulele uscate stare dau unghiilor mai elasticitate și reducerea rupere .

Daca unghiile tale sunt slabe și deteriorate , administrarea de suplimente concepute pentru parul , pielea si unghiile vor oferi corpul cu hrana de care are nevoie pentru a se dezvolta unghii puternice si sanatoase . Aceste suplimente conțin, de obicei calciu , vitamine b , zinc , magneziu si biotina - toate care sunt necesare pentru unghii sanatoase puternice . Suplimentele trebuie , de obicei, pentru a fi consumate timp de trei luni înainte efectele lor sunt resimțite atât de asigurați-vă că rămânem la ei și să le dea o sansa de a lucra .

Acesta este un articol de Sue Robinson , care scrie despre cum să se aplice modele unghii cu gel la domiciliu . Sue , de asemenea, scrie despre aplicarea tratamentelor cu abur părului la domiciliu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu