sâmbătă, 4 ianuarie 2014

O selecție perfectă pentru cei cu degetele delicate !

Leading un stil de viață sănătos și înfățișând o personalitate fermecatoare astăzi necesită o să fie bine ingrijite chiar de la cap pana in picioare . Destul de des, mulți dintre noi petrec mare cantitate de bani pe îngrijire a pielii și produse de îngrijire a părului , cu puțin gândirea pe unghii și unghiile de la picioare . Ingrijirea unghiilor joacă un rol foarte important în menținerea nu numai unghii sanatoase , dar , de asemenea, într- adăugând o tentă de frumusete cosmetice care pot atrage atenția multora .

Cu declarația de moda schimbare și femeile care au luat pe un rol mult mai sofisticat , la timp pentru a se uite la alternative de îngrijire a unghiilor , care sunt rapid și ușor și, în același timp, da unghiilor un aspect natural sănătos și se simt .

Actuala tendință de ingrijire a unghiilor a înclinat mai mult spre unghii artificiale , care au devenit o alegere excelentă dacă unghiile deget de la picior sau sunt predispuse la rupere și ciobire de multe ori . Unghii artificiale vin în diferite soiuri , cum ar fi unghii cu gel ( o alegere foarte popular ) , unghiile acrilice , unghiile de încadrare, și unghiile solare . Cu toate acestea , este important să se ia în considerare stilul tau de viata si personalitatea ta atunci când optează pentru unghii false .


Unghii Cu gel


unghiile cu gel astăzi au devenit o tendință de moda în creștere , deoarece acestea sunt distractiv de utilizat și să poarte și o modalitate foarte bună de a exprima personalitatea ta . Ei vin în 2 categorii : lumina vindecat și fără lumină geluri . Gel - Nails sunt formate dintr-un gel de pre chimic amestec lichid care este aplicat pe unghii și apoi stabilit în conformitate cu o lampă UV pentru a vindeca unghiile de forma și dimensiunea lor după cum doriți . Invers , gelurile non UV nu necesită o lumina UV pentru a vindeca unghiile și se vindeca cu un activator suplimentar gel chimic care este pulverizat pe unghii.

Gel - Nails este un producator si furnizor de produse de gel de unghii în toată lumea și aduce în romanul de unghii produse de înfrumusețare nu doar pentru a spori frumusetea ta de unghii la preturi accesibile, dar , de asemenea, să profite de geluri de unghii de înaltă calitate, livrate la usa dumneavoastra . Suntem doar câteva clicuri distanță de a avea produsele livrate de pe tot globul , indiferent unde stai . Gel - Nails oferim o gama larga de gel produsele pentru unghii și accesorii care dau unghiilor un aspect sofisticat și elegant ca unghiile naturale . Noi oferim solutii perfecte Gel - de unghii pentru a ajuta la sfaturi de unghii și degetele de la picioare arata mai mult superb .

Produse de unghii cu gel permite să descoperi diferența în varietatea și calitatea , care este superior nu numai să și fără pereche cu alte branduri , dar , de asemenea, o alegere perfecta pentru a se potrivi cu orice buget . Avem o gamă largă de gel - unghii , unghii accesorii de artă , kituri de gel de unghii , autocolante de unghii 3D și mult mai mult pentru a face o experiență de cumpărături îngrijirea unghiilor sănătoase pentru a face .

Gel - Nails au fost în mod constant introducerea de noi produse în industria de îngrijire a unghiilor si poti sa te uiti pentru următoarele atracții și cele mai bune vânzătorii pe care le avem :

Geluri unghii - un deliciu absolut pentru a face paradă de pe unghiile de la orice ocazie - UV pure geluri de culori de unghii , geluri UV de unghii perlat , UV geluri sclipici unghii , geluri UV pastel de unghii , geluri UV neon de unghii , geluri UV de unghii metalic , UV vară geluri de unghii , geluri ușor off , overlay constructor geluri de unghii , și mult mai mult pentru a te incanta . Toate prețurile de pornire pentru scăzut, de 11.19 dolari pentru 14g .


Kituri gel de unghii - acestea sunt o alegere perfecta pentru a înfrumuseța unghiile oricând și oriunde . Puteți crea acum un design artistic pe tine cui pentru scăzut, de 98.99 dolari cu truse complete noastre de unghii cu drepturi depline .

Nail Art Accesorii - acestea sunt toate favorite de timp în care acestea îmbunătăți aspectul general al unghiilor dându-i un aspect pe care doriți . Ar putea fi aceste margele Bouncy și scoici zdrobite sau fulgi de sclipici și praf de la 11.99 dolari doar pentru a obține te duci la ocazii interesante . Puteți încerca, de asemenea , în cazul celui piese Fimo de fructe - capsuni , lamaie , kiwi , var , mere și pepene verde pentru a decora unghiile pentru scăzut, de 14.99 dolari

Autocolante de unghii 3D - dacă sunteți în căutarea pentru o nouă dimensiune pentru a vă decora unghiile , apoi la timp pentru a obține aceste stick- 3D autocolante unghiilor . Acestea vin în diferite modele , texturi și modele și sunt ușor și rapid de aplicat - o alegere excelentă pentru decorarea unghiile tale pentru scăzut, de 5 dolari .

Accesorii de susținere - acestea sunt un must have pentru o soluție completă de îngrijire a unghiilor . Accesorii , cum ar fi lămpi UV , sfaturi de unghii , perii de gel , tampoane , unghii burghie , ulei pentru cuticule , impingatoare cuticula , etc sunt produse suplimentare care se adaugă finisare pentru grija ta unghiilor , și, prin urmare , le obține pentru un sistem complet de ingrijire a unghiilor .

Dacă ați fost de gândire de cea mai bună alternativă pentru unghii de îngrijire sau o soluție pentru unghii rupte , atunci este timp pentru a viziona pentru Gel - Nails la magazinul nostru , care merge împreună cu orice ocazie și poate fi folosit oricand , atunci când tânjesc după instant unghii frumoase . Dacă sunteți unul dintre cei care au fantezii merg la saloane de unghii pentru îngrijirea dumneavoastră unghiilor , atunci ceea ce poate fi mai bun decât cere dvs. salon de unghii de specialitate pentru a vă oferi care arata perfect si sa se simta cu noastre Gel - Nails , care pot fi ușor transportate la ei . Deci, dress up unghiile acum și redefini declarația de moda cu Gel - Nails .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu